A MobilKém egyszerűbbé teszi számítógéped megfigyelését

Kíváncsi vagy, hogy a 13 éves fiad miért kicsinyíti le a számítógépablakot minden alkalommal, amikor belépsz a szobába? Nem tudod, hogy hogyan buktasd le azon dolgozóidat, akik idejüket vesztegetik számítógépükön a munkaidejükben? A MobilKémben megtaláltad a tökéletes megfigyelő eszközt gyermekeid és vállalatod felügyeletére.

A MobilKém egy mindenre kiterjedő megfigyelést biztosító szoftver, amely segítségével megtudhatod mire használták a számítógépet távollétedben. Egy olyan számítógépes tevékenységeket nyomon követő alkalmazás, mely ideális azon szülők és vállalat tulajdonosok számára, akik biztosak szeretnének abban lenni, hogy mások a számítógépet rendeltetésszerűen használják. A MobilKém a leglényegesebb számítógépes tevékenységeket nyomon követő funkciókat egyesítve kínál neked tálcán minden információt, amely a lelki békédhez, nyugalmadhoz szükséges.

Screenshots

Képernyőképek

A MobilKém automatikusan készít képernyőképeket a munkaasztalról, hogy láthasd, hogy mivel foglalkozik a felhasználó. Tudd meg, hogy milyen programokat és alkalmazásokat használnak a megfigyelt számítógépen.

Miért fogod a Képernyőképek funkciót hasznosnak találni?

Azzal, hogy a MobilKém képernyőképeket készít, a szülőknek nem kell folyamatosan tinédzserjeik háta mögött állniuk, nem kell állandóan ellenőrizniük, hogy a gyerekek valóban házi feladatot csinálnak-e vagy pedig oda nem illő, káros weboldalakat látogatnak. A vállalat tulajdonosok szintén tiszta képet kaphatnak arról, hogy pontosan mit csinálnak munkavállalóik a munkaidő alatt anélkül, hogy ott kéne lenniük.

Keylogger

Keylogger

A MobilKém lehetővé teszi, hogy a felhasználó minden egyes billentyűleütését ellenőrizhesd (a jelszavakat beleértve), még akkor is, ha az azonnal ki lett törölve. Használd a MobilKémet, hogy fényt deríts arra, hogy mire kerestek rá a Google-on, a Bing-en vagy más Internetes keresőrendszerben. Tanulmányozd a felhasználó által elküldött összes chat üzenetet és
e-mailt, Word-dokumentumokba beírt szöveget, és még sok mást.

Miért fogod a Keylogger funkciót hasznosnak találni?

A Keylogger funkció révén nyugodt lehetsz afelől, hogy gyermeked biztonságban van online, amikor a különböző közösségi hálózatokat látogatja és számodra ismeretlen emberekkel társalog. Személyzet-megfigyelés esetén a MobilKém ezen funkciója által eltávolíthatod cégedtől a tisztességtelen alkalmazottakat, ezzel megakadályozva a bizalmas adatok kiszivárgását.

User Activity

Felhasználó aktivitás

A MobilKém tájékoztat arról, hogy egyes felhasználók milyen hosszú időre maradnak aktívak egy-egy számítógép előtt töltött alkalom során. Tekintsd meg minden egyes be- és kijelentkezés pontos időbélyegét. A szoftver szintén alkalmas a géphasználatra vonatkozó átfogó statisztikai jelentések létrehozására.

Hogyan lesz mindez a segítségedre?

Ez a funkció választ ad a téged leginkább nyugtalanító kérdésre: Mennyit számítógépeznek a gyermekeid, mivel töltik az idejüket az alkalmazottaid? Valóban annyit használják a gépet amennyit szabadna?

Applications Use

Alkalmazások használata

Tanulmányozd részletesen a célszámítógépen használt programokat. Derítsd ki, hogy mely Internetes oldalakat böngészték, illetve hogy mennyi időt töltöttek egyes alkalmazások működtetésével. Minden adat elérhető számodra személyes MobilKém Vezérlőpultodon keresztül.

Hogy válik mindez előnyödre?

Az Internetes biztonság valami olyasmi, amit miatt minden szülőnek aggódnia kellene. A világhálón található több millió felnőtt tartalommal rendelkező weboldallal, valamint a könnyen hozzáférhető alkalmazások és programok tömegével létfontosságú egy olyan számítógépes tevékenységeket megfigyelő szoftver használata, amely segít gyermekeinket szemmel tartani. A munkavállalók számára pedig ez a funkció gondoskodik arról, hogy a cégnél senki se vesztegesse munkaidejét vagy veszélyeztessen kényes adatokat.

Web Mailer

Feltelepített alkalmazások

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy átnézd a megfigyelt számítógépre telepített alkalmazások listáját. Ezáltal lenyomozhatod a letöltött alkalmazások nevét, verziószámát, típusát, (mind a gépen már fennlevő alapprogramok, mind a felhasználó által kiválasztott programok megtekinthetőek) a feltelepítés idejét és az alkalmazás méretét, a számítógépen elfoglalt helyet.

Miért fogod ezt a funkciót kifizetődőnek találni?

Az alkalmazások nem csak a munkáról vehetikel a figyelmet, de könnyen települhetnek velük olyan rosszindulatú szoftverek amelyek bizalmas jelszavakat, banki adatokat továbbíthatnak illetékteleneknek. A mai trükkös modern vírusok az évek óta számítógépet használók gépét is könnyen megfertőzhetik.

***Ez a funkció ideiglenesen még rendelkezhet apróbb hiányosságokkal. Csapatunk keményen dolgozik, hogy minden körülmény között hibátlanul működjön a programunk.

Web Mailer

Webes levelezés

A Webes levelező funkció átfogó információt biztosít számodra a céleszközön Firefox-szal, Chrome-mal, Internet Explorer-rel és Safari böngészővel megnyitott összes e-mail-ről. A népszerű Web-alapú e-mail-szolgáltatások (beleértve Gmail, Yahoo! Mail és Outlook) használata minden probléma nélkül megfigyelhető.

Miért fogod ezt a funkciót hasznosnak találni?

A felhasználók szűrőket állíthatnak be a különböző e-mail-szolgáltatásokra, levéltípusokra (bejövő, elküldött, kedvenc, stb.), időkeretekre és kulcsszavakra. Megjelölhetnek különféle leveleket / levélcsoportokat (mind, semelyik, stb.), széleskörű információkat tekinthetnek meg a levelekkel kapcsolatban (címsor, címzett, tartalom, csatolt fájlok, stb.) és belefoghatnak számtalan változatos műveletbe (mentés, nyomtatás, levelek törlése, csatolt fájlok letöltése, stb.).

***Ez a funkció ideiglenesen még rendelkezhet apróbb hiányosságokkal. Csapatunk keményen dolgozik, hogy minden körülmény között hibátlanul működjön a programunk

A MobilKémmel jelenleg csak a Gmail-en folytatott tevékenységek követhetőek nyomon.


Kezd el a megfigyelést még ma!

Vásárlás! Demó!