MobilKém telefonra

Mobiltelefon vagy tablet ellenőrzésének legjobb módja

A MobilKém a legnépszerűbb és legfelhasználó-barátabb alkalmazás gyermekeid felügyeletére és az alkalmazottaid teljesítményének ellenőrzésére. A mobiltelefonokat megfigyelő programunk a céleszközön futva nyomon követ minden tevékenységet, beleértve a hívásnaplót, a GPS helymeghatározást, a naptári frissítéseket, az üzeneteket, az e-maileket, a böngésző-előzményeket és még sok mást! Vásárlás után e-mailben elküldjük az online Vezérlőpulthoz való hozzáférésedet, itt tudod nyomon követni a céleszközt miután telepítetted rá a MobilKém-et.

Monitor calls

Hívások intézése

A MobilKém minden bejövő, illetve kimenő hívás megtekintését lehetővé teszi, illetve azok időtartamához és időbélyegéhez is hozzáférhetsz.

További információ elérhető a következőkre kattintva: Hívásnaplók, Bejövő hívások korlátozása.

Track text messages

Szöveges üzenetek olvasása

A MobilKém mobiltelefon nyomkövető program segítségével minden kimenő és bejövő szöveges és multimédia üzenetet elolvashatsz.

További információ elérhető a következőre kattintva: Elküldött / Érkezett szöveges üzenetek.

Read emails

E-mailek olvasása

Mmegbizonyosodhatsz arról, hogy az alkalmazottaid nem vesztegetik idejüket személyes e-mailek írásával, valamint gyermekeid nincsenek kitéve az Internet veszélyeinek.

Tudj meg többet a következőre kattintva: Bejövő / Kimenő e-mailek.

Current GPS Location

GPS nyomkövetése

A MobilKémet be lehet állítani a céleszköz GPS által behatárolt helyszínének nyomkövetésére. Tudd meg, hogy fiad
ott van-e, ahol lennie kellene, vagy hogy alkalmazottad tényleg a közlekedési dugóban ragadt.

Bővebb információ a következő funkciókra kattintva: GPS által meghatározott jelenlegi helyszín, Virtuális kerítés.

Monitor Internet Use

Internet-felhasználás megfigyelés

Ismerd meg a felhasználó által látogatott összes weboldalt. Ellenőrizd, hogy mit csinálnak online böngésző-előzményeik tanulmányozása segítségével.

Több információért kattints a következőkre: Böngésző-előzmény, Kedvenc weboldalak, Weboldalak letiltása, Wi-Fi hálózatok, Kulcsszó jelzés

Access Calendar and Address Book

A naptár és a telefonkönyv hozzáférése

Nézz át minden kapcsolatot, amely a telefonba el lett mentve és kövess nyomon a telefon naptárjában hozzáadott minden eseményt.

További információ elérhető a következő funkciókra kattintva: Naptári-tevékenységek, Kapcsolatok.

Read Instant Messages

Chat üzenetek

Használd ezt a funkciót a célszemély által küldött és kapott Skype, Viberm iMessage vagy Line (stb.) üzenetek elolvasására. Ismerd meg kivel és miről beszél.

További információ a következő funkciókra kattintva érhető el: Skype, WhatsApp, iMessage, Közösségi hálózatok, Viber, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder

Control Apps and Programs

Programok és alkalmazások szabályozása

Állítsd be, hogy milyen alkalmazások futhatnak a céleszközön. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy csak arra használják a készüléket amit te engedélyezel.

Bővebb információért kattins a következő funkciókra: Feltelepített alkalmazások, Alkalmazások letiltása, Keylogger

View Multimedia Files

Képek/videók megtekintése

Minden a telefonon tárolt fotóhoz és videóhoz hozzáférhetsz. Ha a MobilKém csatlakozik az internetre feltölti az összes új fotót vagy videót a Vezérlőpultba.

Több információért kérjük kattints a következőkre: Fotók, Videók, Instagram

Remote Control

Távirányítás

Az okostelefon ellopás vagy elvesztése esetén bizalmas adatok kerülhetnek idegenek kezébe. (Fotók, videók, jelszavak stb.) Ha ilyen helyzetbe kerülsz, a MobilKém távolról ki tudja törölni a céleszközön található adatokat és zárolja a készüléket.

További információért kattints a következő funkciókra: Az eszköz tartalmának megsemmisítése, Eszközzárolás, További eszközinformáció, Vezérlőpult

Analyze It

Analizálás

A MobilKém szoftvert beállíthatod, hogy részletes jelentéseket küldjön számodra a megfigyelt telefonról. Ez a funkció akkor bizonyulhat a leghasznosabbnak, ha egyszerre több mobiltelefont is nyomon kell követned.

További információért kattints a következőre: Széleskörű jelentések

Feel Supported

Segítségnyújtás

Ha a MobilKém megfigyelő szoftver használata közben bármilyen problémád adódna, a rendkívül segítőkész Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésedre áll.

További információ: Segítségnyújtás, Eltávolítás riasztás


Kezd el a megfigyelést még ma!

Vásárlás! Demó!