Gyakran feltett kérdések

 1. Mi a MobilKém számítógépre?

  A MobilKém egy olyan első számú megfigyelő szoftver számítógépekre, amely segít a szülőknek gyermekeiket biztonságban tartani, a munkáltatóknak pedig dolgozóik eredményességéhez járul hozzá. Elraktározza a billentyűleütéseket, az e-maileket, a képernyőképeket és az alkalmazás tevékenységeket is. A MobilKém a célszámítógépről információt gyűjt, majd továbbítja a Vezérlőpultodnak (a fiókod, amely a program beszerzése után létrehozható), amelyhez hozzáférhetsz minden böngészőből.

  A MobilKém Windows XP-n, Vista 7-8-on és Mac 10.7-10.10. operációs rendszereken fut.

  A felhasználó barátügyfél felület,a nap 24 órájában, heti 7 napban elérhető Ügyfélszolgálat, a változatos előfizetés tervek és a megengedhető árak mind biztosítanak arról, hogy a lehető legeredményesebb termékbe fekteted pénzed.

 2. Hogyan működik a MobilKém?

  A MobilKém adatokat gyűjt arról a célszámítógépről, amelyen telepítve lett, ezeket az információkat pedig bemutatja a Vezérlőpultban, amelyet bármilyen böngészővel használhatsz.

  Ahhoz, hogy megkezdhesd a MobilKém használatát először is ellenőrizned kell a megfigyelni kívánt számítógép kompatibilitását ,ki kell választanod a számodra legmegfelelőbb előfizetés tervet és meg kell vásárolnod a programot. Ezután kapsz egy e-mailt felhasználóneveddel és jelszavaddal, amelyeket a személyes Vezérlőpultodba történő bejelentkezéshez kell használnod. Miután beléptél, Vezérlőpultodon keresztül további útmutatásokat kapsz a feltelepítéssel kapcsolatban. Tulajdonképpen szükséges, hogy te magad száz százalékban hozzá tudj férni a célszámítógéphez, hogy elindíthasd a böngészőjét, majd követhesd a program letöltéséhez szükséges instrukciókat és feltelepíthesd a szoftvert a regisztrációs kód beírásával.

  Azzal, hogy installálod a MobilKémet, megerősíted a program használatának szándékosságát, legálisan - tehát, hogy a MobilKémet vagy saját számítógépedre vagy kiskorú gyermekedére vagy pedig egy olyan személy gépére telepíted, aki a megfigyeléshez előzetesen hozzájárult.

 3. Melyik operációs rendszereken fut a Mobilkém?

  A MobilKém minden olyan számítógéppel / laptoppal kompatibilis, amely Windows-zal és Mac operációs rendszerrel fut.

  • Windows XP x32; Windows Vista x32, x64; Windows 7 x32, x64; Windows 8, 8.1
  • Mac OS 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan

  Kérjük, ellenőrizd, hogy eszközöd kompatibilis-e, a operációs rendszer verzióját beírvaitt

 4. Milyen funkciókkal rendelkezik a MobilKém számítógépekre?

  Itt vannak azok a funkciók, amelyekhez a MobilKém számítógépre megvásárlásával hozzájuthatsz:

  • Képernyőképek (A MobilKém automatikusan készít képeket a célszámítógépen folytatott tevékenységekről az általad megadott időintervallumokban).
  • Keylogger (A MobilKém a felhasználó minden egyes billentyűleütését elmenti, tehát az összes szöveget elolvashatod, amely a gépen lett létrehozva: elküldött e-mailek, látogatott weboldalak, továbbított üzenetek).
  • Felhasználó aktivitás (Megmutatja, hogy a felhasználó milyen hosszú ideig volt aktív / inaktív egy-egy számítógép előtt eltöltött alkalom során).
  • Alkalmazás használat (Megvizsgálhatod, hogy a célszámítógépen mely alkalmazások lettek használva, és a felhasználó meddig foglalatoskodott az egyes programokkal).
  • Feltelepített alkalmazások (Ezáltal megtekintheted a gépre feltelepített alkalmazások teljes listáját).
  • Web levelező (Megmutatja a Gmail-en elküldött / elolvasott leveleket).
 5. Működik-e a MobilKém tableteken?

  Igen, tableteken folytatott tevékenységeket is nyomon követhetsz.Mivel a tabletek mobil operációs rendszerekkel futnak, így a >MobilKém telefonra csomagotvásárold meg tabletedhez*

  *A MobilKém mind Android, mind iOS tabletekkel kompatibilis.

 6. Legális-e a MobilKémet használni?

  A MobilKém alkalmazás a gyermekeiket megvédeni kívánó szülők, és a dolgozók hatékonyságát biztosító munkáltatók részére lett tervezve, és használata teljesen jogszerű.

  Kérjük, bizonyosodj meg arról, hogy a programunk igénybe vétele során a következő legális felhasználást elősegítő elvárásokhoz tartod magad:

  • A MobilKémet szülői ellenőrzés végett alkalmazod, kiskorú gyermekeid tevékenységeit figyeled meg.
  • A MobilKémet céges számítógépek felülvizsgálatára veszed igénybe úgy, hogy minderről az alkalmazottaid tudnak és beleegyezésüket adták a nyomon követéshez.
  • A MobilKémet saját gépedre telepíted fel.

  A te felelősséged, hogy megállapítsd, hogy meg van-e a teljes jogod bizonyos számítógépek megfigyelésére. Szintén a te felelősséged, hogy eldöntsd, hogy milyen közlés, értesítés vagy megegyezés szükséges törvénykezésedhez, te ismered a sajátságos tényezőket, körülményeket, amelyek tudatában a MobilKémet használni akarod. Hogyha kérdésed lenne a MobilKém igénybe vételének jogszerűségéről egy konkrét esetben, lépj kapcsolatba egy választott jogi tanácsadóval. A MobilKém csapata nem adhat jogi tanácsot.

 7. A MobilKém ikon látható lesz a megfigyelt számítógépen?

  A MobilKém alkalmazás feltelepítés után azonnal elindul és megkezdi munkáját a háttérben. Nincsen 'shortcut' Windows vagy 'alias' Mac esetében a célszámítógépen. A MobilKém Internet kapcsolatot használ az információk fiókodba való juttatásához. A MobilKém mappa megtalálható a merevlemezeden és a 'Folyamat listá'-ban (a Windows operációs rendszerének x64-es verziójában), valamint a 'Tevékenység megfigyelés'-ben (Mac operációs rendszerben). A begyűjtött információ automatikusan kerül a fiókodba.

 8. Hogyan kell aktiválni a MobilKémet?

  Ahhoz, hogy aktiváld a MobilKémet a célszámítógépen, tartsd szem előtt a következőket:

  • Csatlakoztasd a gépet az Internethez;
  • A MobilKém feltelepítéséhez kövesd a Vezérlőpultodban található telepítési Varázsló útmutatásait;
  • Írd be az aktiválási kódot és azonosítót, amelyet a telepítési Varázsló 3. lépése ad meg;
  • Indítsd újra a célszámítógépet.

  Figyelem: A MobilKém számítógépre történő feltelepítéséhez felhasználói jogokkal kell rendelkezned, vagy jelszóval védettség esetében ismerned kell azt.

  We recommend you to add our special service mAssistance while purchasing mSpy*

  Javasoljuk különleges szolgáltatásunkat,MobilSegítségnyújtás-t, a MobilKém beszerzése utánra.*

  **A MobilSegítségnyújtásszolgáltatással örömmel telepítjük fel a MobilKémet a célszámítógépre és állítunk be minden funkciót közvetve a TeamViewer program segítségével. Még mindig szükséged lesz személyes közreműködésre és Internet kapcsolatra.

 9. Hol tudom a megfigyelt számítógépen lévő adatokat?

  Amint a MobilKém fel lett telepítve és be lett állítva a megfigyelt számítógépen, az a szerverünkkel kapcsolatban áll. Az információ automatikusan megjelenik a személyes fiókod Vezérlőpultjában, ahol bármilyen böngészővel hozzáférhetsz. Tekintsd meg, hogy hogyan néz ki a MobilKém Vezérlőpult a Próbaverziórakattintva.

 10. Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre a MobilKém vásárlásakor?

  Jelenleg a következő fizetési módokat fogadjuk el:

  • Visa/MasterCard/Eurocar
  • Banki befizetés / átutalás
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • PayPal
  • Fax
  • Vendor to vendor
  • Purchase order
  • Check
  • sofortbanking.com
  • Carte Bleue
  • 支付宝 (Alipay)
  • Giropay
  • iDEAL
  • WebMoney
  • Cash at 7-Eleven/Family Dollar/ACE
  • Boleto Bancario
  • CashU
  • Ukash
  • Dankort
  • Chinese Debit Card
  • Qiwi Wallet
  • eCheck/ACH

  A fizetési módok országonként eltérhetnek. A Fizetésre kattintás után válaszd ki az általad kedvelt fizetési módot.

 11. Mit fogok látni a számlakivonatomon?

  A MobilKém vásárlás (a fizetés feldolgozójától függően) ’AVANGATE*mspy.software’ vagy ’paypro-charge.com’ néven lesz feltüntetve a banki vagy hitelkártya elszámolásodon.

 12. Hány számítógépet figyelhetek meg egyszerre?

  Annyi számítógépet figyelhetsz meg egyszerre, amennyit csak akarsz. Azonban ha csak egy előfizetést vásárolsz meg, csak egy számítógépen folytatott tevékenységeket követhetsz nyomon. A célszámítógépek közötti váltogatás viszont teljesen ingyenes, és korlátlan számban végrehajtható. Ha pedig 2 számítógépet szeretnél megfigyelni egyszerre, 2 előfizetést kell beszerezned.

  Hogyha több számítógép tevékenységet követnél nyomon egyidejűleg, akkor Családi csomagunk a legjobb választás számodra.Szerezz be 5 MobilKém előfizetést és spórolj közel 20 %-ot!

 13. Hány számítógép felhasználót figyelhetek meg a MobilKémmel?

  A MobilKémmel a célszámítógépen lévő összes felhasználó tevékenységeit nyomon követheted. Figyelem: A MobilKém számítógépre történő feltelepítéséhez felhasználói jogokkal kell rendelkezned, vagy jelszóval védettség esetében ismerned kell azt. Azzal, hogy installálod a MobilKémet, megerősíted a program használatának szándékosságát, legálisan - tehát, hogy a MobilKémet vagy saját eszközödre vagy kiskorú gyermekedére vagy pedig egy olyan személy készülékére telepíted, aki a megfigyeléshez előzetesen hozzájárult.

 14. Mi történik, ha a MobilKém új verziója piacra kerül?

  Amint az új verzió piacra kerül, az a megfigyelt számítógépen automatikusan frissítődik. A változások azonban csak azután lépnek életbe, miután a gépet újraindították.

 15. Hogy tudom törölni a számítógépről a Mobilkémet?

  Egyszerűen tudod törölni a Mobilkémet a Vezérlőpultod alól. További információkat a Fiókod - segítésgnyújtás része alatt találsz.

 16. Hogyan kaphatok pénzvisszatérítést?

  A teljes kifizetett pénzösszeget visszatérítjük a vásárlás utáni 10 napon belül, abban az esetben, ha a visszafizetést igénylés oka nem mond Pénzvisszafizetési feltételekbenfoglaltaknak.Ugyanakkor biztosak vagyunk afelől, hogy hozzáértő Ügyfélszolgálatunk minden esetleges fennálló problémát meg tud oldani annak érdekében, hogy a MobilKémmel száz százalékban elégedett lehess.

 17. Miért szükséges Internet kapcsolat a számítógépek megfigyeléséhez?

  A megfigyelt számítógép csatlakoztatva kell, hogy legyen az Internethez, hogy a MobilKém eltudja küldeni az információkat a gépről a Vezérlőpultodnak. Amint az adatok feltöltődtek szerverünkre, azonnal megjelennek fiókod Vezérlőpultján.

 18. Áttehetem (újratelepíthetem) a programot egy másik számítógépre?

  Könnyedén feltelepítheted a MobilKémet egy másik számítógépre minden költség nélkül. Ahhoz, hogy ezt megtehesd, le kell törölnöd a programot a jelenleg megfigyelt gépről és fel kell telepítened a nyomon követni kívánt másikra. A fiókodban található 'Segítség' opció alatt további információkat tekinthetsz meg erről a témáról, valamint hozzáértő, napi 24 órában elérhető műszaki csapatunkat is felkeresheted, ha bármilyen kérdésed lenne.

  Javasoljuk különleges szolgáltatásunkat, a MobilSegítségnyújtás-t, a MobilKém beszerzése utánra.*

  *A MobilSegítségnyújtás szolgáltatással örömmel telepítjük fel a MobilKémet a célszámítógépre és állítunk be minden funkciót közvetve a TeamViewer program segítségével. Még mindig szükséged lesz személyes közreműködésre és Internet kapcsolatra.

 19. Hogyan ismerhetem fel, hogyha megfigyelő szoftver van a számítógépemre telepítve?

  A MobilKém egy teljesen legális program, és minden ügyfelünknek kötelessége betartani a jogszerűségre vonatkozó feltételeket a MobilKém használata alatt. Ez azt jelenti, hogy a MobilKémet csak a saját, illetve a kiskorú gyermeked számítógépére vagy pedig egy olyan személy gépére telepítheted fel, aki a megfigyeléshez hozzájárult. Kérjük, hogyha a MobilKém illegális használatára gyanakodsz, azonnal értesíts minket!

 20. Mit tegyek, ha műszaki segítségre van szükségem?

  A MobilKém csapata a segítséget négy szinten is felajánlja:

  • Ingyenes segédkezés az Alap előfizetőknek: támogatás e-mailen és élő chat-en keresztül.
  • Ingyenes segédkezés a Prémium előfizetőknek: támogatás e-mailen és élő chat-en keresztül.
  • Telefonos segítség - személyre szabott Ügyfélszolgálat a standard segédkezés mellé mindössze 9.99 dollárért (egyszeri fizetés). Vedd igénybe telefonos segítségünket, mely révén lépésről lépésre végigkísérhetünk a feltelepítés szakaszain és még sok máson! Ez egy választható szolgáltatás és a kifizetett összeg nem visszatéríthető.
  • Mobil Segítségnyújtás - VIP támogatás a Jailbreak-eléshez / root-oláshoz, a MobilKém TeamViewer-rel való feltelepítéséhez, a funkciók beállításához. A nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető szakemberek állnak rendelkezésedre telefonon, élő chat-en és e-mailezés formájában, mindössze 37.99 dollárért.