Kulcsszó jelzés

A kulcsszó jelzés funkció azonnal jelez neked, ha a beállított kulcsszó rögzítésre kerül a naplóban a cél eszközön. Amikor a megadott kulcsszót észleli a Mobilkém valahol : web böngészőben, szöveges üzenetekben, chaten vagy máshol, azonnal jelzi neked emailben.

Egy kulcsszó sokfélé lehet. Ezért neked kell beállítanod a telepítés után, hogy aztán a Mobilkém automatikus tudja keresni az új jelentésekben.

Segítségével:


Miért fogod ezt a funkciót hasznosnak találni?

Mindannyian szeretnénk egy olyan ideális világban élni, ahol nem kell aggódnunk lelkiismeretlen dolgozók vagy gyermekeink épsége miatt. Sajnos egy olyan világban élünk, amely mindennapi szinten tartogat veszélyt számunkra és szeretteink számára. .

Ezért minden lehető óvintézkedést meg kell tennünk annak érdekében, hogy gyermekeinket boldogságban és egészségben láthassuk felnőni, és hogy cégünk virágzását, fejlődését is siker övezze

Használd a Mobilkémet, hogy kiszűrd azokat a tartalmakat, amik károsak lehetnek a gyermeked számára. Változtasd át az internetet egy biztonságosabb hellyé. Nemcsak jobbá fogja tenni a kapcsolatodat a gyerekeddel, de segít észrevenni a potenciális online fenyegetéseket is.

Hogy segít-e ez a funkció megóvni a gyermekedet a sok online szennytől? Nem teljesen, de még ez is több mint a semmi. Ha jól informált vagy az sokat segít abban, hogy csírjában elfojtsd gyermeked tévútjait. Utolsó megoldásként akár le is tilthatod az adott weboldalt vagy alkalmazást, a blokkolás funkcióval.