<b>Monitor</b> Computer Activity <b>Remotely</b>

Kövesd nyomon a számítógépet távolról

Kövesd gyermeked és alkalmazottad aktivitását

  • Teljes felhasználó követés
  • Rögzít minden leütést és képernyőképet
  • Chat/levelezés megfigyelés

Kompatibilitás

Mac OS

Mac OS 10.7 - 10.11

Windows

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10

Jellemzők

Képernyőképek

A MobilKém automatikusan készít képernyőképeket a munkaasztalról, hogy láthasd, hogy mivel foglalkozik a felhasználó.

Keylogger

A MobilKém lehetővé teszi, hogy a felhasználó minden egyes billentyűleütését ellenőrizhesd, még akkor is, ha az azonnal ki lett törölve.

Felhasználó aktivitás

A MobilKém tájékoztat arról, hogy egyes felhasználók milyen hosszú időre maradnak aktívak egy-egy számítógép előtt töltött alkalom során.

Alkalmazások használata

Tanulmányozd behatóbban a célszámítógépen használt programokat és alkalmazásokat. Derítsd ki, hogy mely Internetes oldalakat böngészték, illetve hogy mennyi időt töltöttek egyes alkalmazások működtetésével.

Feltelepített alkalmazások

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy átnézd a megfigyelt számítógépre telepített alkalmazások listáját.

Web levelező

A Web levelező átfogó információt biztosít számodra a céleszközön Firefox-szal, Chrome-mal, Internet Explorer-rel és Safari böngészővel megnyitott összes e-mail-ről.

Hogyan működik

Rendeld meg

A legelső lépés az alkalmazás megvásárolása. Válaszd ki a neked tetsző havidíjas csomagot és fizesd ki bankkártyával vagy banki átutalással (wire transfer).

Tölsd le és telepítésd

Ahogy megvásároltad küldünk neked egy emailt a további teendőkkel, az email tartalmazni fog egy linket, ahonnan letudod tölteni az applikációt. Kiválasztod a megfelelő operációs rendszert és máris tudod telepíteni!

Kezd el a nyomonkövetést

Kevesebb, mint 20 perc alatt teljesen be tudod állítani a rendszert. Onnantól gyűjteni fogja neked az összes leütést, képeket készít, naplóz. A MobilKém gyorsan és hatékonyan segít Neked!

Sok$4.99 havonta a bizontságért?

Vásárold meg ma!

Olvass többet a Mobilkém számítógépes verziójáról

Mi az a MobilKém?

Egy átfogó monitorozási megoldás számítógépekre. Sok funkcióval pl. keylogger, böngésző előzmény stb. Egyszerű telepítésének hála, pár perc alatt használatra kész. Ha végeztél a telepítéssel, bármikor elérheted távolról az adott gép aktivitását a Vezérlőpultodról. (mspyonline.com)

Szükségem van a MobilKémre?

A programunk jó választás szülőknek, munkáltatóknak, biztonsági szakértőknek és rendszergazdáknak egyaránt, mivel általa tudomást szerezhetnek mire használják az adott eszközt.

Tud a MobilKém feltűnés nélkül üzemelni?

A MobilKém asztali verziója rejtett módban fut. Nem található meg a Start menüben, az asztalon, a tálcán vagy a programok között.
Mac operációs rendszereken látható lehet a feladatkezelőben. Windows esetén a folyamatok között. (A folyamatokat még hozzáértők is ritkán nézik, itt átlagosan 75-100 folyamat szerepel.)