<b>Monitor</b> Computer Activity <b>Remotely</b>

Mobilkém
Jailbreak nélküli
iOS eszközökre

  • Felügyeld bármely mobileszköz aktivitását
  • Monitorozási eszközök Jailbreak nélkül
  • Szerezz teljeskörű védelmet és biztonságot

Funkciók

Telefonkönyv

Ellenőrizz minden kapcsolatot, amely a telefonba el lett mentve.

Hívásnaplók

A MobilKém minden bejövő, illetve kimenő hívás megtekintését lehetővé teszi, illetve azok időtartamához és időbélyegzőjéhez is hozzáférhetsz.

Szöveges üzenetek

A MobilKém mobiltelefont nyomon követő program megengedi, hogy minden kimenő és bejövő szöveges és multimédia üzenetet elolvashass, amelyet a céleszköz felhasználója intézett.

Böngésző-előzmény

A MobilKém által betekintést nyerhetsz, hogy mit csinálnak gyermekeid és munkavállalóid online iPhone vagy tablet eszközön.

Események

Böngéssz bejegyzéseket a felhasználó okostelefonjának naptárjából.Nézd meg a létrehozott és elmentett teendőket.

Jegyzetek

Tekintsd át az összes létrehozott jegyzetet a telefonon vagy tableten.

3 lépes a nyomonkövetés elkezdéséhez:

Hitelesítés megszerzése

Szerezz iCloud hitelesítetést a készülék nyomonkövetéséhez Jailbreak nélkül(fizikai hozzáférés kell az eszközhöz, ha az iCloud biztonsági mentés ki van kapcsolva).

Funkciók kiválasztása

Válaszd ki a használni kívánt funkciókat az alábbi listából (kattints ide az elérhető funkciók listájához)

Kezd el a megfigyelést

Ahogy a beállítás kész, az alkalmazás elkezdi a megfigyelést az eszközön. Ez azt jelenti, hogy a hívásnaplók, üzenetek és egyéb adatokat azonnal gyűjteni kezdi és elküldi az online vezérlőpultodba, ahol bármikor visszaállíthatod az adatokat amikor csak kényelmes. Ehhez a biztonságos területhez bármilyen internethez kapcsolódni képes eszközről csatlakozhatsz és megnézheted az addig gyűjtött adatokat.

Rólunk mondták

Annyira örülök, hogy rátaláltam a Mobilkémre. Végre egy szolgáltatás, amihez nem kell Jailbreakeltetnem a fiam telefonját mégis nyomontudom követni!!

Nagy Szandra

Régóta keresek egy olyan alkalmazást, ami megelégszik a gyári beállításokkal, de mégis nyomonlehet követni vele az adott eszközt. A Mobilkém pontosan ezt nyújtja, Jailbreak nélkül.

Kis Enikő

A cégemben alkalmazásában álló kollégák beleegyeztek a monitorozásba, de csak úgy ha nincsenek Jailbreakelve a telefonok, ehhez tökéletesen passzol a Mobilkém megoldása. Mindenki boldog: én figyelemmel tudom kísérni az alkalmazottakat, de nekik se kell kockáztatni a személyes információjukat.

Huszár Gábor

Tudj meg többet a Mobilkémről

Mi is a Mobilkém?

Mindannyian szeretnénk egy olyan ideális világban élni, ahol nem kell aggódnunk lelkiismeretlen dolgozók vagy gyermekeink épsége miatt. Sajnos egy olyan világban élünk, amely mindennapi szinten tartogat veszélyt számunkra és szeretteink számára. Ezért minden lehető óvintézkedést meg kell tennünk annak érdekében, hogy gyermekeinket boldogságban és egészségben láthassuk felnőni, és hogy cégünk virágzását, fejlődését is siker övezze.

Ekkor lép a képbe a MobilKém. A megfigyelő alkalmazásba beépített továbbfejlesztett szoftvertechnológia segítségével a szülők és a munkáltatók őrző szemeiket a számukra legkedvesebb embereken és a legfontosabb dolgokon tarthatják. A MobilKém leveszi a mindennapi problémákat, gondokat a válladról hogy végre arra koncentrálhass és fordíthasd energiádat, hogy hogyan legyél még sikeresebb az üzleti életben, illetve hogyan legyél gyermekedre még odafigyelőbb szülő:

  • Mennyire van biztonságban gyermeked, ha nem vagy a közelben
  • Ki okoz gyermekeidnek a legtöbb problémát
  • Kivel vannak kapcsolatban
  • Milyen oldalakat böngésznek az Interneten
  • Alkalmazottak lojálisak-e, mit csinálnak munkaidőben