<b>mSpy</b> for Phones

MobilKém telefonra

  • GPS alapú nyomkövetés
  • Hívás naplózás, Viber, Whatsapp
  • Chat megfigyelés, snapchat
  • E-mail, billentyűzet figyelés

Kompatibilis

iPhone

Android

Jellemzők

GPS
nyomkövetés

A MobilKémet be lehet állítani a céleszköz GPS pozíciók nyomkövetésére. Tudd meg, hogy fiad ott van-e, ahol lennie kellene, vagy hogy alkalmazottad tényleg a közlekedési dugóban ragadt-e.

Hívásnapló

A MobilKém minden bejövő és kimenő hívás megtekintését lehetővé teszi, illetve azok időpontját és időtartamát is megtudhatod.

Viber/WhatsApp

A MobilKém betekintést tesz lehetővé a megfigyelt felhasználó Viber/WhatsApp-on folytatott tevékenységéről.

Snapchat

A MobilKém lehetővé teszi, hogy megfigyeld a Snapchaten elküldött és fogadott tartalmakat. Gyors és hatékony megoldás a fiatalok kedvelt alkalmazására.

Média
(fénykép/videó)

A megfigyelt készüléken található fényképek és videók távoli hozzáférése.

SMS/MMS
megfigyelés

Minden SMS/MMS kommunikáció amely a figyelt felhasználó és mások között zajlik megtekinthető a MobilKém segítségével.

És még sok más...

Platformok és szolgáltatók

A MobilKém a világ szinte összes telefonján működik

Android
iPhone
Telenor Vodafone at&t
T-mobile Verizon Sprint

Nem vagy biztos a telefonodban? Ellenőrizd

Rólunk mondták

Most először használok mobil nyomkövető alkalmazást és igazán lenyűgözött. Akár most is megnézhetem merre járnak a gyerekek, így végre semmi okom aggódni.

N. Éva

Rossz társaságba keveredett a gyermekem ezért mobilkémmel ellátott telefont ajándékoztam neki, így időbe bele tudok avatkozni ha rosszra fordulnának a dolgok.

S. Robi

Kicsit féltem attól, hogy fog menni a telepítés, de kb. 3 perc alatt a lányom iPhoneján volt az alkalmazás. Nem vagyok egy informatikus sőt..de még nekem is annyira egyértelmű és egyszerű a Mobilkém online vezérlőpultjának a használata, hogy szívből tudom ajánlani mindenkinek.

K. Laura

$8.33 havonta sok a biztonságért?*

Vásárold meg ma!

Tudj meg többet a Mobilkémről!

Mi az a MobilKém?

Ez egy nyomonkövető szoftver amely segítségével távolról nyomon tudd követni mit is csinálnak az adott eszközön. A telepítés egyszerű és csak pár percbe telik. Amikor kész vagy a telepítéssel, egyből lehetőséged nyílik távolról megfigyelni a felhasználót aktivitását. Az adatokhoz hozzáférsz bármelyik web böngészőből a Vezérlőpulton (mspyonline.com) keresztül.

Szükségem van a MobilKémre?

A Mobilkém jó döntés szülőknek, munkáltatóknak, biztonsági szakértőknek és rendszergazdáknak, mert segítségével nem lesz kérdés mire is használták az adott telefont.

Tud a MobilKém feltűnés nélkül üzemelni?

A Mobilkém alkalmazás rejtett módban fut, nem található meg a futtatott alkalmazások között és nem létre ikont. Szinte láthatatlan.