Hogyan működik a Mobilkém

Videó lejátszása

Videó elrejtése

Képernyőképek elrejtése

 • A MobilKém lehetővé teszi, hogy korlátozd olyan weboldalak hozzáférhetőségét, melyek nem odaillőnek tűnnek vagy ellentmondanak a vállalati protokollnak.
 • A MobilKém lehetővé teszi, hogy megtekints minden, a figyelt eszköz által intézett bejövő és kimenő hívást.
 • A Mobilkém az összes bejegyzést nyomonköveti a telefonkönyben, amit a vezérlőpult alól érhetsz el.
 • A Vezérlőpult a legfontosabb állomás számodra, hiszen ezen keresztül a megfigyelt eszköz minden tevékenységét nyomon követheted.
 • A MobilKém a megfigyelt eszköz minden beírt és elmentett naptár-tevékenységét eltárolja.
 • A MobilKém segítségével gyermekednek vagy alkalmazottadnak könnyedén és alig észrevehetően állapíthatod meg a tartózkodási helyét.
 • A MobilKém lehetővé teszi ügyfelei számára az e-mail előzmények megtekintését a figyelt okostelefonban (Gmail az Androidban és Mail App az iOS-ban).
 • Tekints meg a megfigyelt telefon által minden készített és kapott fényképet a MobilKém szoftverének használatával.
 • A Skype tevékenységek megfigyelése mostantól elérhető a MobilKém fejlesztett szoftverváltozatával.
 • Minden SMS kommunikáció, amely a figyelt felhasználó és mások között zajlik megtekinthető a MobilKém segítségével.
 • A MobilKém szoftver használatával igazgasd a megfigyelt telefonon található felvett, elmentett és megosztott videókat.
 1. Vedd meg a MobilKémet!

  A legelső lépés az alkalmazás megvásárolása. Annyi a feladatod, hogy kiválaszd a neked tetsző havidíjas csomagot. A szülők beérik kevesebb begyűjtött adattal is a gyerekeikről, mint a munkáltató az alkalmazottjairól, ezért törekedtünk a széles választékra. Amint kitaláltad melyik opció való neked, töltsd ki a megrendelési űrlapot!

 2. Telepítés & Beállítás!

  Figyelmeztetés: Fizikai kapcsolat kell az eszközzel, hogy telepíteni tudd.

  Ahogy megvásároltad küldünk neked egy emailt a további teendőkkel, az email tartalmazni fog egy linket, ahonnan letudod tölteni az applikációt. Az alkalmazást le kell töltened arra az eszközre, amin használni akarod. Fontos: a telepítés fizikai hozzáférést igényel a cél eszközhöz! A folyamat nem bonyolult és csak pár percet igényel, a telepítés varázsló végig fog vinni az egész folyamaton. Állítsd be az online dashboard-ot, ahol elérheted az addig gyűjtött adatokat, bármilyen internet képes eszközzel.

 3. Kezdd el a megfigyelést!

  Ahogy a beállítás kész, az alkalmazás elkezdi a megfigyelést az eszközön. Ez azt jelenti, hogy a hívásnaplók, üzenetek és egyéb adatokat azonnal gyűjteni kezdi és elküldi az online vezérlőpultodba, ahol bármikor visszaállíthatod az adatokat amikor csak kényelmes. Ehhez a biztonságos területhez bármilyen internethez kapcsolódni képes eszközről csatlakozhatsz és megnézheted az addig gyűjtött adatokat.